top of page

Permanent hårborttagning

Soprano Ice Platinum

Att ha hår är naturligt dock har vissa mer behåring och andra mindre. En del hår ägnar vi mycket tid åt att vårda och ta om hand, och en del hår ägnar vi mycket tid åt att ta bort eller hålla i trim. I samband med att vi tar bort oönskad hårväxt kan det uppstå problem som exempelvis inflammerade hårsäckar, röd och irriterad hud. Och inte allt för sällan kan det uppstå besvär i form av inåtväxande hårstrån när håren sedan börjar växa tillbaka. Behåringen på vissa platser på kroppen kan därför vara skönt att slippa för gott. 

Vi hjälper både kvinnor och män att snabbt, säkert och effektivt bli av med oönskat hårväxt. Hos oss finns det både kvinnliga och manliga certifierade laserterapeuter.

Börja med att boka en konsultation

Vi rekommenderar att du som vill göra en permanent laserhårborttagning börjar med att boka in en konsultationstid hos oss där vi tillsammans kan planera och lägga upp ett schema för hur behandlingen ska läggas upp för bästa resultat. 

Det finns många olika alternativ för permanent hårborttagning på marknaden.


Den utrustning vi valt att använda oss av är en Soprano Ice Platinum från tillverkaren Alma.

Den kombinerar 3 laservåglängder755 nm – 810 nm – 1064 nm.

 

Kombinationen av absorption och penetrationsnivåer med dessa tre olika våglängder ger en hög säkerhet och snabba resultat för permanent hårborttagning.

Varför du ska välja
Soprano Ice Platinum

Fördelar med Soprano Ice Platinum:

  • Smärtfri behandling - tack vare inbyggt kylsytem i handenheten.

  • Kan användas för alla hår- och hudtyper, även på solbrun hud.

  • Behandlingen går med expressfart.

  • Behandla säkert på alla områden.

  • Går att behandla året runt, även på sommaren.

  • Samtlig personal som utför laserhårbottagning hos oss på Wall Medical har genomgått utbildning via Astomed och är certifierade för Soprano Ice Platinum.

Säker laserutrustning

Värt att veta att vår maskin är inköpt direkt av Astomed i Stockholm där den även servas regelbundet för att erbjuda säkra behandlingar och tillförlitliga resultat.
Det går bra att ringa och verifiera detta med Astomed.

Det finns tyvärr kopior av dessa maskiner och det är viktigt att som kund man är medveten om risker med kopior och varför man ska kvalitetssäkra vilken maskin som används. 

stephanie-nuckel-LG_lPlsfyqw-unsplash.jpg

Våra behandlingsområden

Vi kan behandla i princip oönskat hår på hela kroppen. Det kan kännas svårt att tolka hur gränser för olika områden går och olika benämningar förekommer inom branchen. Därför har vi valt att ha ikoner för att illustrera vad vi menar och därmed att göra det tydligt och enklare att veta vad man kan boka för behandlingsområden.

Laser &
tatueringar

-

- Kan man lasra över befintliga tatueringar?


Nej.
Det går inte att ta bort hår på platser där du har en tatuering. Laserljuset absorberas av pigmenten i håret och hårsäckarna och det sker då en värmeutveckling som förstör hårsäckarna. Eftersom tatueringar består av enbart pigment så kommer laserljuset även att absorberas av bläcket i din tatuerade hud. Det skulle bli en väldigt kraftig effekt på det tatuerade området och din tatuering riskerar då att förstöras och det finns även risk för att du kan få ärrbildningar och blåsor i det tatuerade hudområdet.

- Bör jag laserbehandla mig innan jag tatuerar mig?

Ja.

Om du funderar på att tatuera dig på en plats där du har oönskad hårväxt, eller om du helt enkelt inte vill trimma, vaxa eller raka bort hår över ett tatuerat område i framtiden så bör du göra permanent hårborttagning innan du gör din tatuering. Då kommer du kunna ha en slät och hårfri hud sedan när du väl har tatuerat dig.

Tatuerad Guy
bottom of page