top of page
IMG_20210416_130443_edited.jpg
Profhilo: Tjänster

PROFHILO - EN BIOREMODULERARE

Profhilo är en injicerbar anti-agingbehandling med hög koncentration av hyaluronsyra. För hud som med tiden förlorat sin elasticitet, fasthet och lyster, och blivit torr med ytliga linjer och rynkor kan Profhilo ge utmärka resultat. Profhilo är inte en hudfiller utan en bioremodellerare, vilket innebär att den stimulerar till att öka hudens egen bildning av kollagen och elastin. 

Profhilo injiceras ytligt under huden och sprider sig sedan över ett stort område, där den reagerar med din egen vävnad för att öka fukthalten. Profhilo ger inte någon utfyllande effekt utan binder fukt, stramar upp huden och motverkar slapphet på ett unikt sätt. Även fina linjer och rynkor blir mindre framträdande. 

VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN PROFHILO OCH HUDFILLERS?

Den enda likheten mellan Profhilo och hudfillers är att de båda innehåller hyaluronsyra (HA). Fillers är har en mer trögflytande konsitens och används för att återställa volymförluster i ansiktet eller för att definera områden som tex käklinje, haka och kinder.


Profhilo har en lättflytande konsistens och injiceras ytligt där den sprider ut sig och bidrar till en återfuktning. Den stimulerar även till en ökad produktion av elastin och kollagen i ansiktet och ger därmed en förbättrad hudkvalité samt ger en mer elastisk och uppstramad hud - en uppfräschande effekt helt enkelt.

VARFÖR VÄLJA PROFHILO?

Profhilo har sedan det lanserades 2016 blivit allt populärare och visar goda resultat i form av bättre hudkvalité, lyster och spänst. Under 2021 tror vi på Wall Medical allt fler kommer vilja boka in just denna behandling hos oss.

Vilket resultat kan jag förvänta mig?

Omedelbart efter första behandlingen reagerar Profhilo för att öka fukthalten i huden. Profhilo stannar kvar i huden upp till ca 28 dagar och stimulerar kroppens egen produktion av elastin och kollagen vilket resulterar i att huden i ansiktet blir fastare, stramare, mer återfuktad och en minskning av fina linjer. 

HUR GÅR EN BEHANDLIG TILL?

Med hjälp av en tunn nål injiceras Profhilo ytligt under huden på 5 utvalda punkter på vardera ansiktshalva. Totalt 10 punkter per behandlingstillfälle. 

För bästa möjliga resultat rekommenderas en kur består av 2 behandlingar med en månad emellan. Ytterligare behandling rekommenderas 1-2 gånger per år för att bibehålla resultat.

Hur länge varar resultatet? 

Hur länge resultatet av behandlingen varar är individuellt. Vanligtvis håller effekten 6-8 månader, men faktorer som ämnesomsättning, genetik, förbränning, kost och livsstil påverkar.

bottom of page