top of page
1619111501165_edited.jpg
PRX-T33: Tjänster

NÅLFRI ANTI-AGING 
SÄKER OCH EFFEKTIV HUDFÖRYNGRING

PRX-T33 är en hudföryngrande behandling som tagit marknaden med storm. Det är en medicintekniskt klassad produkt (CE- märkt klass I) med internationellt patent.

PRX-T33 fungerar likt en hybrid mellan injektionsbehandling och peeling. Den patenterade formulan kombinerar väteperoxid ihop med TCA (triklorättiksyra) och Kojicsyra. Lösningen masseras in lager för lager på de hudområden som önskas behandlas. De aktiva ingredienserna interagerar i huden på cellulär nivå och aktiverar hudens cellförnyelse. Detta förbättrar huden på både kort och lång sikt.

Med inga, eller väldigt få sidoeffekter ger behandlingen upphov till ökad lyster, vitalitet, jämnare hudton samt en ökad fyllighet och fasthet av huden samtidigt som huden återfuktas på djupet. PRX-T33 ger även resultat på fina linjer, rynkor och ärr.

SNABBA FAKTA OM PRX-T33

Vad gör PRX-T33?

- Reducerar rynkor och fina linjer

- Stimulerar hudens egen kollagenbildning

- Skapar djup återfuktning och ger glow

- Återskapar hudens fyllighet

- Reducerar ärr

- Reducerar pigmentfläckar

- Jämnar ut hudtonen

- Ökar cellförnyelsen

Fördelar med PRX-T33

- Ingen frosting

- Kan utföras alla årstider

- Passar alla hudtyper

- Ingen ljuskänslighet efter behandlingen

- Kan kombineras med andra behandlingar som tex injektionsbehandlingar

HUR GÅR EN BEHANDLING TILL?

Ansiktet tvättas och eventuellt smink avlägsnas. PRX-T33 serumet droppas eller penslas på huden för att därefter masseras in lager för lager med en speciellt utformad massageteknik. Hur många lager som behövs är individuellt.

Ansiktet torkas sedan av med ljummet vatten och smörjs in med en speciellt framtagen eftervårdskräm. Som sista steg i behandlingen läggs en ansiktsmask "ice-mask" som verkar avsläappnande, uppfräschade och revitaliserande. Ice-mask innehåller C-vitamin som antioxidant med skyddande och reparerande egenskaper. Den innehåller även Aleo Vera som verkar mjukgörande som samtidigt som den lugnar och återfuktar huden. 

PRX-T33 är en djupgående anti-aging behandling som inte ger någon "frosting" eller ljuskänslighet. Behandlingen kan utföras på alla hudtyper under årets alla årstider.

EFTERVÅRD

Direkt efter din behandling känns huden uppstramad och återfuktad. Huden befinner sig i ett stimulerat och aktivt tillstånd. För att PRX-T33 ska fortsätta verka behöver huden pH-värde hållas lågt. Därför sker eftervården med en speciellt framtagen dag- och nattkräm som ersätter all ordinarie hudvård. Du får med dig dag- och nattkräm att använda i 6 dagar efter genomgången PRX-T33 behandling. Det är viktigt att enbart använda de krämer man får med sig för att förstärka effekten av behandlingen och därmed uppnå ett mer långsiktigt resultat.

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVS?

Redan efter en behandling kan man se effekter i form av ökad lyster/glow, viss reduktion av fina linjer samt en fylligare hud.

För mer långsiktiga resultat rekommenderas en kur på 4-6 behandlingar med 7-10 dagar mellan varje behandlingstillfälle. Därefter kan det vara läge för en touch-up behandling var 5:e till 6:e månad för fortsatt bibehållet resultat. 

bottom of page