top of page

Samarbete med 
SkinCenter i Huddinge

Från och med september 2021 inleder vi ett samarbete med SkinCenter i Huddinge. Varannan torsdag är dr Wall på plats på Skin Center och utför injektionsbehandlingar med  Botulinumtoxin typ A ("Botox") samt Profhilo.

Behandlingstider hos dr Wall på SkinCenter bokas via SkinCenters egna bokadirekt:

Observera: Om du är ny kund hos dr Wall behöver du boka en konsultationstid innan du kan boka en behandlingstid. Konsultationen måste ske minst 48h innan din behandling. Det går bra att göra en digital konsultation via videomöte, och dr Wall erbjuder digitala konsultationstider dagligen, dessa kan du boka här: 

Botulinumtoxin typ A

“Botox” är en förkortning av Botulinumtoxin typ A, och är en av världens vanligaste medicinska estetiska behandlingar. 

I takt med att vi åldras och utsätter vår hud för olika påfrestningar bildas linjer, rynkor och även djupare veck i ansiktet. Linjer och rynkor i ansiktet skapas också av rörelser som upprepats många gånger över längre tid, som till exempel att kisa mot solen eller att rynka pannan. 

En injektion av botox gör att linjer och rynkor mjukas upp och blir mindre synliga. Det som händer är att botox tillfälligt blockerar den nervsignal som gör att en muskel kan dra sig samman. Resultatet blir ett ansikte som ser mer utvilat, piggt och fräscht ut.

Vi strävar alltid efter ett naturligt resultat där du fortfarande har viss rörlighet, men utan att kunna skapa djupa veck och rynkor.

Tender Portrait of Model

Profhilo

Profhilo är en injicerbar hyaluronsyrabaserad produkt som ger en djup återfuktning av huden och därmed både stärker och stramar upp. Profhilo har även en remodellerande effekt på åldrande vävnad och kan ge en måttlig reducering av ytliga linjer och rynkor.

Under tiden som Profhilo finns i huden ger den en långsam frisättning av hyaluronsyra vilket bidrar till att aktivera fyra olika typer av kollagen och elastin i huden. Detta i sin tur leder till bättre spänst.

 

Resultatet av Profhilo kommer successivt och gör att huden ser frisk och fräsch ut med mindre porer och bättre spänst. För bästa effekt rekommenderas två behandlingar med fyra veckors mellanrum. 

 

För att därefter bibehålla effekten som uppnåtts så rekommenderas en behandling var 6-9 månad.

Attraktiv kvinna med Afro

Lojalitetsprogram

We Like You_edited.jpg

För att visa vår uppskattning gentemot kunder som ger oss förtroendet för återkommande behandlingar erbjuder vi 20% rabatt på ordinarie pris när du bokar din nästkommande behandling inom rekommenderat tidsintervall.*

* olika tidsintervall för olika typer av behandlingar.

bottom of page